Beste cruises Halong Bay

Cruises in Halong Bay

Vietnam Halong Bay cruise - Mango TravelOf je nu kort of lang naar Vietnam gaat, vrijwel iedereen bezoekt het wereldberoemde Halong Bay. Halong Bay staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is een prachtige archipel van kalkzandsteen rotsen. De beste manier om dit natuurschoon te bezichtigen is een cruise. Of je nu budget, comfort of luxe reist, voor ieder is er wel een mogelijkheid om de fantastische ervaring ervaring van een cruise te beleven. Hieronder zie je een impressie van een 3* comfort cruise en een luxe 4* cruise. Maar ook voor een kleiner budget zijn er diverse opties, vraag naar de mogelijkheden. De kosten zijn ook afhankelijk van of je een dag tour maakt, of een cruise met één of twee overnachtingen.

 

Comfort niveau

1.  Cruise 3* Vietnamese jonk

De Galaxy Classic Cruise biedt accommodatie aan boord van een Vietnamese jonk. Je kunt gratis deelnemen aan leuke activiteiten zoals kook- en tai chi-lessen. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. U kunt ontspannen met een heerlijke massage en deelnemen aan excursies. De gezellige hutten zijn in moderne Vietnamese stijl ingericht met houten vloeren en warme kleuren en voorzien van airconditioning,

Cruise 3* Vietnamese jonk 

Luxe niveau

2.  Cruise op traditioneel houten 4* boot

Swan Cruises beschikt over een traditioneel houten schip met gastvrije medewerkers en biedt vele cruises aan, onder meer op de ongerepte en minder toeristische Bai Tu Long Bay. De kamers hebben uitzicht op zee en zijn uitgerust met airconditioning, houten vloeren, en een eigen badkamer met douche. Aan boord is een bar en een eigen restaurant.

Cruise op traditionele houten 4* boot

Let op!    De Cruise beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.