Beste hotels Huaraz – Peru

Hotels in Huaraz – Cordillera Blanca Andes

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  El Rubi 3* Hotel

Modern en strak ingericht middenklasse hotel in centrum van Huaraz. Uitstekend vertrekpunt voor het maken van trekkings door de Cordillera Blanca. Niet het meest sfeervolle hotel maar een prima keuze wanneer je op zoek bent naar een goed en centraal gelegen verblijf in Huaraz. De vrij kleine kamers hebben een eigen badkamer met douche.

El Rubi 

2. Santa Cruz 3* Hotel

Heerlijk rustig middenklasse hotel aan de de rand van het centrum van Huaraz. Vanuit het restaurant heb je een geweldig uitzicht op de indrukwekkende besneeuwde Andes bergpieken. De kamers beschikken over een badkamer met douche en bad. Het is een relatief klein hotel maar vrij hoog. Hou er rekening mee dat er geen lift is.

Hotel Santa Cruz

3.  Hotel & Bungalows Villa Valencia

Dit aangename middenklasse hotel ligt als een oase in Huaraz. De bungalows zijn ruim, schoon en de badkamer heeft een uitstekende warme douche. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De bungalows hebben een kleine keuken en een fijne zithoek. Het is een stukje van de weg dus ’s avonds is het erg rustig. In vijf minuten loop je naar het het centrum en de markt van Huaraz.

 Hotel & Bungalows Villa Valencia

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  Hotel el Patio de Monterrey

Fraai in oude koloniale stijl aangelegd 3* hotel. De kamers hebben een prettige sfeer en zijn voorzien van verwarming. Eet- en ontbijtruimte hebben een open haard. Het eten is er goed. Zeer rustige locatie ca. 15-20 minuten van het stadscentrum van Huaraz.

Hotel el Patio de Monterrey

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.