Beste hotels Agra – India

Hotels in Agra

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Centraal gelegen 3* B&B

Comfortabel Guesthouse op 1,7 km van de Taj Mahal, Alle kamers van het hotel hebben een terras en een eigen badkamer.

Centraal gelegen 3* B&B

2.  Gunstig gelegen 3* Hotel

Modern hotel, gelegen op slechts 1,5 km van de beroemde Taj Mahal.

Comfortabel 3* Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Comfort 3* Hotel met zwembad

Accommodatie beschikt over een dakterras met uitzicht op de 500 meter verderop gelegen Taj Mahal, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In het buitenzwembad kun je een verfrissende duik nemen.

Comfort 3* Hotel met zwembad

4.  Sfeervol 4* Hotel / Resort met zwembad

Het hotel / resort ligt op 500 meter van de Taj Mahal, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit hotel biedt haar gasten massages en een sauna. Je kunt je ontspannen in het zwembad op het dak.

Sfeervol 4* Hotel / Resort

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Comfortabel 5* Palace Hotel met zwembad

Het Palace Hotel ligt op 2,5 km van de Taj Mahal. Het beschikt over tuinen met vijvers en waterpartijen. Ook vindt je er een winkelcentrum, een Ayurvedisch wellness centrum met een Turks bad, en een groot buitenbad.

5* Palace Hotel

6.  Modern  Courtyard 5* Hotel

Modern 5* Hotel

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.