Beste hotels / lodges Amazone Manu NP – Peru

Lodges in Amazone regenwoud Manu Nationaal Park

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s Jungle Lodges)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s Jungle Lodges)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

 

Lodges Manu NP

Het verblijf tijdens de Manu NP Jungle tour zijn rustiek en toch comfortabel, Lodges bieden plaats aan maximaal 36 personen in tweepersoonskamers met comfortabele bedden, beddengoed en klamboes. De limiet van 36 personen is vastgesteld om de milieu-impact van de lodge op het gebied te beperken. Er is een afgeschermde eetkamer en keuken, gedeelde badkamers met warm water, hangmatten met uitzicht op het omliggende regenwoud. Elektriciteit wordt ’s nachts geleverd door een generator. Hou er rekening mee dat vroegtijdig boeken noodzakelijk is.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Orquídeas de San Pedro Lodge

Eenvoudige jungle lodge

 Orquídeas de San Pedro Lodge

2.  Erika Lodge  

Eenvoudige jungle lodge

Erika Lodge  

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.