Beste hotels / lodges Amazone Puerto Maldonado – Peru

Lodges in Amazone regenwoud Puerto Maldonado en Tambopata NP

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

 • Westers Toilet
 • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
 • Airco (M.u.v. Homestay’s en jungle lodges)
 • Wifi (M.u.v. Homestay’s jungle lodges)
 • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Tambopata Eco Lodge

Het verblijf in de Tambopata Eco Lodge is eenvoudig maar comfortabel. De Eco Lodge is op middenklasse 3* niveau en van alle gemakken voorzien met tweepersoonskamers en comfortabele bedden. Er is een limiet aan gasten vastgesteld om de milieu-impact van de lodges op het natuurgebied te beperken. Hou er rekening mee dat vroegtijdig boeken noodzakelijk is. Er zijn 3 tot 7 daagse Amazone tour pakketten. Zie ook Amazone tours op onze website.

Tambopata Eco Lodge 

2. Inotawa Lodge

Lodge met eenvoudige bungalows in de jungle van het Tambotata Nationaal Park. Er zijn tweepersoonskamers met twee aparte bedden en bungalows met een tweepersoonsbed. Allen beschikken over een zithoek en eigen badkamer (zonder warm water). De lodge is uitsluitend per boot vanaf Puerto Maldonado bereikbaar. Het verblijf is op basis van volpension. Er zijn 3 tot 7 daagse Amazone tour pakketten.

Inotawa Lodge

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Refugio Amazonas Lodge

De Refugio Amazonas Lodge ligt diep in het Tambopata NP. Naast één villa zijn er drie luxe jungle lodges. Een fraaie accommodatie, te midden van de natuur. Ga er overdag op uit voor een avontuurlijke tocht door de jungle en laat je ’s avonds verwennen in de spa.

Diverse kamers:
 • Superior room (42m2 met 2 of 3 éénpersoonsbedden).
 • Comfort (42m2 met twee tweepersoonsbedden en hangmat).
 • Suite (52m2 vergelijkbaar met bovenstaande maar met een extra zitgedeelte, minibar en balkon.
 • Villa (108m2 vergelijkbaar met bovenstaande maar extra kingsize bed van 2 bij 2 meter en aparte eetruimte.

De lodge is uitsluitend per boot vanaf Puerto Maldonado bereikbaar. Het verblijf is op basis van volpension. Er zijn 3 tot 7 daagse Amazone tour pakketten. Op gezette tijden is elektriciteit beschikbaar, van 06:00 – 08:00 uur, 12:00 – 14:00 en 17:00 – 22:00 uur.

Refugio Amazonas Lodge

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Inkaterra Reserva Amazonica  

Verblijf in luxe Eco Lodge in het Amazonegebied van Puerto Maldonado nabij het Tambopata NP. Dit 4* resort is van alle gemakken voorzien en beschikt over 35 in hout opgetrokken bungalows. Wanneer je graag natuur met comfort wilt combineren dan is Inkaterra Reserva Amazonica de juiste keuze. Ook zeer aan te bevelen voor honeymooners.
Er is een limiet aan gasten vastgesteld om de milieu-impact van de lodges op het natuurgebied te beperken. Hou er rekening mee dat vroegtijdig boeken noodzakelijk is. Er zijn 3 tot 7 daagse Amazone tour pakketten.

Diverse kamers:
 • Superior (38 m2).  twee aparte bedden met klamboe. voor verkoeling is een ventilator aanwezig. De badkamer beschikt over een warme douche en toilet.  Voor de bungalow kun je chillen in je eigen hangmat.
 • Superior Rio. Vergelijkbaar met bovenstaande met half open badkamer
 • Amazonica Suite (60m2). Suite met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.
 • Tambopata Suite (78m2). De Tambopata Suite is een zeer ruime suite met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

Inkaterra Reserva Amazonica 

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.