Beste hotels Amritsar

Hotels in Amritsar

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Heaven View 3* Hotel

Betaalbaar 3* hotel op 300 m van de Gouden Tempel. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer.

Heaven View 3* Hotel 

2.  Infa 3* Hotel

Hotel Infa ligt in Amritsar, op 300 m van de Gouden Tempel en op 400 m van Jallianwala Bagh.

Infa 3* Hotel 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Authentieke Heritage Haveli 4* Hotel  

Deze 200 jaar oude Heritage Boutique Haveli is een luxe spa-retraite vlak bij Mall Road, in een van de oudste herenhuizen van Amritsar. Het biedt yoga- en meditatiesessies, een fitnessruimte en andere wellness behandelingen.

Heritage Haveli 4* Hotel

4.  Centraal gelegen 4* Hotel met zwembad

Het moderne hotel beschikt over een buitenzwembad en 2 eetgelegenheden. Het ligt op nog geen 450 meter van het belangrijke heiligdom Harmandir Sahib (Gouden Tempel). De Jallianwala Bagh, de openbare tuin en het herdenkingsmonument van de Slachting van Amritsar, ligt op 350 meter van het hotel.

Modern 4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Up-Comfort 4* Hotel met zwembad

Modern en comfortabel 4* Hotel op 2.5 km. van de Gouden Tempel. In de accommodatie zijn alle voorzieningen als restaurant, fitnesscentrum en zwembad aanwezig. Je kunt genieten van een ontbijt buffet.

Fairfield by Marriott 4* Hotel

6.  Courtyard by Marriot 5* Hotel met zwembad

Courtyard by Marriott Amritsar ligt op 4 km van de Gouden Tempel en biedt accommodatie met een restaurant, een buitenzwembad en een fitnesscentrum.

Courtyard by Marriot 5* Hotel

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.