Beste hotels Anuradhapura – Sri Lanka

Hotels in Anuradhapura

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Centraal gelegen B&B

Vriendelijk particulier Guesthouse waar je met open armen wordt ontvangen.

Centraal gelegen  B&B

2.  Idyllisch gelegen Guesthouse

Ontbijt aan de waterkant met uitzicht over de lotus bloemen in het meer, wat wil je nog meer.

Idyllisch gelegen guesthouse

3.  Comfort B&B met Nederlands tintje

Keurig pension met een vleugje boutique uitstraling, centraal gelegen in Anuradhapura. De eigenaar heeft iets met Nederland en daar zijn pension naar vernoemd.

Comfort B&B met Nederlands tintje

4.  Villa Guesthouse

Guesthouse in nette villa met centrale ligging voor verkennen van Anuradhapura.

Villa Guesthouse

5.  Citadel 3* Resort

De accommodatie is omgeven door oude ruïnes en tempels. In de tuin van dit middenklasse hotel kun je een verfrissende duik in het buitenzwembad nemen.

Citadel 3* Resort met zwembad

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

6.  Monaara Resort

Centraal gelegen resort met zwembad. Fijn hotel dat verschillende familiekamers met terras heeft.

Monaara Resort

7.  Aryana Boutique Hotel

Bij aankomst zul je verrast zijn. Een heerlijke plek om te verblijven met een verkoelend buitenzwembad. Het ziet er mooi uit, keurige kamers met een heerlijk bed! Het is een kleinschalig hotel met slechts 8 kamers.

Aryana Boutique Hotel 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

8.  The Sanctuary At Tissawewa

In een oud kerk/klooster/tempel gebouw bevindt zich dit authentieke hotel. Hier kun je je heerlijk een poosje neerzetten om relaxed te genieten van de koloniale sfeer, de ruimte en de rust. Kwaliteit van eten en drinken is uitstekend, alles vers.

The Sanctuary At Tissawewa 3*

9.  Waasala Leisure 4* Hotel

Fraai hotel met vriendelijk personeel. Elke kamer heeft een eigen thema wat het geheel een bijzondere sfeer geeft. De accommodatie heeft beschikt over een mooie groene privé tuin en een buitenzwembad.

Waasala Leisure 4* Hotel met zwembad

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.