Beste hotels Arequipa – Peru

Hotels in Arequipa

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v.  Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Hostal Le Foyer

Centraal gelegen herberg met vriendelijke bediening. gevestigd in een charmant koloniaal-stijl gebouw, op 200 meter van het centrale plein van Arequipa, en biedt kamers met gratis WiFi en een eigen balkon. Een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Le Foyer

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Maison Du Soleil

Een zonnig 3* hotel op korte loopafstand van de Plaza de Armas. Vanaf het hotel terras heb je een mooi uitzicht over de stad. Het ontbijt buffet is rijkelijk voorzien in het lichte restaurant.

Maison Du Soleil

3.  Majestad Boutique

Fraai boutique 3* hotel in een historisch gebouw in koloniale stijl. De accommodatie ligt op slechts 300 meter van het Plaza de Armas. De Spaanse galerijen zijn sfeervol ingericht. Stenen fonteinen en smeedijzeren details geven het geheel een warm en vriendelijke uitstraling.

Majestad Boutique 

4.  Katari Boutique

Katari Boutique ligt op één van de beste locaties in Arequipa op de Plaza de Armas. Het restaurant op het dakterras verschaft een prachtig uitzicht over het centrale plein, de San Francisco kerk en de omringende besneeuwde vulkaan bergpieken.

Katari Hotel   

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Libertador 5* Hotel

Libertador is een luxe 5* hotel op 15 minuten lopen van het historische centrum van Arequipa. De accommodatie ligt in een fraai park, beschikt over een eigen buitenzwembad en ruime kamers.

Libertador

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.