Beste hotels Bangalore – India

Hotels in Bangalore

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Octave 3* Hotel

Het hotel biedt een terras en uitzicht op de stad, en ligt in Bangalore, op 5 km van de Bull Temple.

3* Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Pride 4* Hotel met zwembad

Modern hotel met restaurant waar je de gehele dag kunt genieten van een maaltijd en buffetten met internationale gerechten.

Pride 4* Hotel

3.  Modern 4* Hotel

Het Adarsh ​​Hamilton ligt in de buurt van Richmond Circle en biedt elegante kamers met een modern interieur. De warm ingerichte kamers hebben houten vloeren en zijn voorzien van airconditioning, een minibar en een zithoek.

Adarsh ​​Hamilton 4* Hotel

4.  Radisson luxe 4* Hotel met zwembad

Tot de verschillende faciliteiten van deze accommodatie behoren een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een terras. Commercial Street ligt op 1,7 km van het hotel. In het restaurant van het hotel zijn diverse eetgelegenheden beschikbaar, waaronder Amerikaanse, internationale en visgerechten.

Radisson 4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Prestigieuze 5* Hotel met zwembad

Een 5-sterrenhotel aan de prestigieuze Mahatma Gandhi Road en heeft bekroonde tuinen met eeuwenoude regenbomen. Je kunt genieten van heerlijke spa behandelingen, een buitenzwembad en een fitnessruimte.

Prestigieuze 5* Hotel

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.