Beste hotels Bardia NP – Nepal

Hotels Bardia Nationaal Park

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Wildlife Resort

Het resort ligt direct aan het Bardia Nationaal Park aan de zijarm van de Karnali rivier. De cottages te midden van de groene tuin zorgen direct voor een jungle stemming.

Bardia Wildlife Resort

2.  Comfort B&B Cottages Homestay

Een door Nepalees / Nederlands stel gerunde B&B. Budhi en Sonje heten je van harte welkom in hun huis dat gelegen is op het platteland, vlakbij de ingang van Bardia National Park in Nepal. Een perfecte plek voor reizigers die een passie hebben voor de natuur en wilde dieren en het platteland en de Nepalese Tharu cultuur en het platteland willen ontdekken. Maar ook voor avonturiers die de ongerepte natuur van West Nepal willen verkennen.

Bardia Homestay Cottages

3.  Mr. B’s Cottages

Mijnheer B. en zijn zonen doen hun uiterste best om je verblijf comfortabel en aangenaam te maken. De cottages liggen direct naast de ingang van Bardia NP op een prachtige locatie.

Mr. B’s Cottages 

4.  Forest Hideaway Resort

Het Forest Hideaway ligt op een uitzonderlijk goede locatie aan de rivier, direct tegen het Bardia NP.

Forest Hideaway

5. Samsari Safari Lodge

Het safari kamp ligt aan de jungle rivier. Je verblijft in comfortabele lodges die een authentieke uitstraling hebben. Er zijn vier hutten in lokale stijl met zeven mooi ingerichte slaapkamers. Dez hebben een eigen veranda, met uitzicht op de vogel- en vlinder vriendelijke tuin!

Samsari safari

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.