Beste hotels Beijing – China

Hotels in Beijing

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Dragon Courtyard

Je overnacht in een centraal gelegen Courtyard Guesthouse in de nabijheid van de hutongs, dichtbij het metro station en op loopafstand van de Verboden Stad. Hieronder een impressie van de mogelijkheden qua accommodatie.

Dragon Courtyard

2.  Wohkoon Courtyard 3* Guesthouse

Mooi hotel nabij de hutongs en heeft een binnenplaats (courtyard) waar je lekker thee kunt drinken. Het metrostation is op 10 minuten lopen afstand.

Wohkoon Courtyard Guesthouse

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Shadow Art Performance Hotel

Het Shichahai Shadow Art Performance Hotel is een verborgen juweeltje in het historische Hutong-gebied in het centrum van Peking en heeft een thema gebaseerd op schaduwkunst. Het is een rustig toevluchtsoord weg van het bruisende stadsleven.

Shichahai Shadow Art Performance Hotel

4.  Sandalwood Boutique Hotel 

Slapen in een prachtig getransformeerd herenhuis uit de Qing-dynsastie. Een luxe Boutique hotel met met meubels van sandelhout. Het hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van het beroemde Houhai gebied met zijn vele restaurants, cafés en bars.

Shichahai Sandalwood Boutique 4*/5* Hotel Beijing

5.  Sofu Boutique Hotel 

Modern ingericht 4* Boutique hotel in het centrum van Beijing, dichtbij het historische Hutong district en op slechts 5 minuten lopen van het metrostation.

Sofu 4* Boutique Hotel 

6.  Holiday Inn Express 4* Hotel

Modern westers hotel, gelegen in de ambassadewijk van Beijing, op 15 minuten lopen van het metrostation Dongzhimen. De populaire Sanlitun-barstraat ligt eveneens op zo’n kwartiertje lopen. De kamers zijn modern en stijlvol ingericht.

Holiday Inn Express 4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

7.  Prime Hotel Wangfujing

Uiterst comfortabel hotel met maar liefst 4 restaurants, binnenzwembad en ruime kamers. Gelegen op korte afstand van het 700 jaar oude Wangfujing Street. Het hotel ademt een en al wat Chinezen verstaan onder ‘5* Luxe’.

Prime Hotel Wangfujing

8. Beichangjie Quadrangle 5* Hotel

Comfortabel luxe verblijf in het centrum van Beijing. Het Beichangjie Quadrangle Hotel is ideaal gelegen in Wangfujing Street nabij de Forbidden City. De service is excellent en de fasciliteiten staan garant voor een onvergetelijk verblijf.

Beichangjie Quadrangle 5* Hotel

9.  DuGe Boutique Hotel

Ben je op zoek naar een charmant Boutique Hotel dan zit je bij DuGe goed. Dit vijf sterren verblijf ligt dichtbij populaire bezienswaardigheden als het Paleismuseum en Ghost Street (Gui Jie). In de buurt vind je verder populaire kunstmusea zoals National Art Museum Of China, Red Brick Art Museum en het Poly Art Museum.

DuGe Boutique Hotel 

10. The Orchid Gulou

Sfeervol hotel gevestigd in authentiek en goed bewaard gebleven historische residentie. The Orchid Gulou heeft een uitstekende ligging in de oude Hutong wijk in het hartje van Beijing. Het is slechts een kleine wandeling naar de Drum Tower en het Houhai- meer, een populair gebied waar vele restaurantjes en bars te vinden zijn.

The Orchid Gulou

11. Hotel Cote Cour

Gelegen in de oude Yanle Hutong ligt het bijzondere Cote Cour 5* Hotel. Het is slechts een kwartiertje wandelen naar het voetgangersgebied Wangfujing. In het hotel wordt modern design samengevoegd met traditionele architectuur. De bijzondere kamers, fasciliteiten en service zijn van een niveau welke je van een verblijf in deze klasse mag verwachten.

Hotel Cote Cour Beijing

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.