Beste hotels Bentota – Sri Lanka

Hotels in Bentota

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –  Comfort  –  Luxe 

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Familie B&B

Hotelletje wordt gerund door een zeer aardige familie waar de vakantieganger in de watten worden gelegd. Niets is teveel gevraagd. Het is een klein stukje lopen naar het strand maar dat is goed te doen of de eigenaar belt een tuktuk voor je. Ontbijt is lekker en overdadig.

Familie B&B

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Villas 3* Hotel

Bungalows dicht bij het rustige strand voor een relaxt verblijf. De fraai ingerichte bungalows liggen in een kleine botanische tuin, een oase van rust. Dylan de eigenaar doet alles om het je naar de zin te maken.

Villas 3* Hotel

3.  Beach Hotel 3* met zwembad

Top plek direct aan zee, zeer vriendelijke mensen. Op het privéstrand kom je heerlijk tot rust en voor een verfrissende duik is er een fraai zwembad.

Beach Hotel 3* met zwembad

LUXE

4.  Taj Bentota 5* Resort & Spa

Heerlijk luxe resort direct aan de Indische Oceaan gelegen, met prachtig uitzicht voor adembenemende zonsondergangen.

Taj Bentota 5* Resort & Spa

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.