Beste hotels Bhaktapur – Nepal

Hotels Bhaktapur

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Newari Guesthouse

Sfeervol en centraal gelegen guesthouse beschikt over een restaurant waar Nepalese, Indiase en continentale gerechten worden geserveerd. De accommodatie ligt op slechts 500 meter van de Bhaktapur Square en Pottery square. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

Newari Guesthouse

2.  Peacock Newari heritage Guesthouse

Newari Heritage guesthouse in het centrum van Bhaktapur. Het guesthouse is een wat misleidende benaming voor dit comfortabele en prachtig, authentiek hotel. In de kamers zijn de details van de oude Newari architectuur bewaard gebleven en beschikken over een aangrenzende badkamer met douche.

Peacock Guesthouse

LUXE

3.  Milla Guesthouse

Luxueus guesthouse op slechts 500 meter van Durbar Square.

Milla Guesthouse

4.  Heritage 4* Hotel

Een prachtig hotel dat traditionele stijl uitstekend heeft gecombineerd met een moderne inrichting en comfort. Het hotel kent een rijke historie waar bij de bouw gebruik gemaakt is van materialen afkomstig van het oude koninklijk paleis.

Heritage 4* Hotel

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.