Beste hotels Bikaner – India

Hotels in Bikaner

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Gouri House Homestay

Een verblijf bij Gouri en zijn familie is een beleving! In hun kleine B&B met slechts drie kamers word je nog echt als gast van het gezin ontvangen. Op het oog is het verblijf wat spartaans maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijkheid en service met een ontbijt op het dakterras. Een werkelijk unieke ervaring

Gouri’s Family Home

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Fraai 3* Hotel met zwembad

Hotel omringd door groene tuin en fraaie authentieke uitstraling. Sommige kamers bieden uitzicht op de tuin en het zwembad.

Ganga Mahal 3* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Heritage 4* Palace Hotel met binnen zwembad

Het heritage Hotel is een 4-sterrenaccommodatie, gebouwd in 1896. Dit paleisachtige hotel is gevestigd in een zandstenen gebouw in Indo-Saraceense stijl. De elegante kamers zijn voorzien van airconditioning, marmeren vloeren, mooi gesneden houten meubilair en plafondventilators. De kamers hebben ook een zithoek, een kluisje en een eigen badkamer of douche. De suites hebben een woonkamer en banken.

Heritage 4* Palace Hotel

4.  Maharadja erfgoed 5* Hotel met zwembad

Narendra Bhawan is een grootse residentie waar de laatste heersende maharadja van Bikaner woonde. Het is een erfgoedbezit met een unieke erfenis. De accommodatie heeft een overloopzwembad, Clinic – The Spa en een sauna. Gasten kunnen genieten van avondentertainment in de buurt. Het personeel kan een koninklijke rondleiding door het paleis regelen.

Maharadja erfgoed 5* Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.