Beste hotels Bundi – India

Hotels in Bundi

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Heritage Boutique Haveli 3* B&B

Heritage Boutique Haveli ligt op slechts 200 m van het Taragarh-fort en het Bundi-paleis en biedt gemakkelijke toegang tot diverse andere toeristische bezienswaardigheden. Deze monumentale bed & breakfast biedt een ontspannen verblijf met massages.

Boutique Haveli 3* B&B

2.  Heritage Bundi Haveli 3* Hotel

Het spectaculaire Hotel ligt in de oude binnenstad van Bundi. Vanuit deze accommodatie zijn diverse toeristische attracties eenvoudig bereikbaar. Er zijn 2 restaurants beschikbaar. Op 200 meter afstand is het meer Naval Sagar te vinden. De afstand naar het fort Taragarh bedraagt 100 meter. In 5 minuten tijd wandel je naar de oude markt. Alle royale kamers met airconditioning hebben een fraai interieur. Je kijkt uit op het meer Naval Sagar, de stad of het Garh-paleis. In de suites vind jje een eigen eethoek en een bankstel, een flatscreen-tv en een minibar.

Bundi Haveli Hotel

3.  Authentiek 3*Hotel

Sfeervol hotel met 18 kamers en eigen restaurant. Centraal gelegen voor een aangenaam verblijf in Bundi.

Authentiek 3*Hotel 

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.