Beste hotels Cajamarca – Peru

Hotels in Cajamarca

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort 

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  San Roque Lodge

Lodge met moderne uitstraling, zwembad en groene tuin. Het stadscentrum van Cajamarca ligt slechts op 400 meter. Dagelijks wordt er een ontbijt geserveerd met zelfgebakken brood en lokaal geproduceerde producten.

San Roque Lodge

2.  Portal del Marques

Authentiek 3* hotel in koloniale sfeer. Via het binnenhofje heb je toegang tot de eenvoudig maar sfeervol ingerichte kamers. Vanaf het balkon heb je zicht op de binnentuin en kun je genieten van de rust. De accommodatie ligt in het hart van Cajamarca niet ver van het centrale plein.

Portal del Marques

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Costa del Sol 4* Hotel

Gelegen aan de Plaza de Armas heeft het Costa del Sol 4* hotel een fantastische ligging. Het hotel is gevestigd in een authentiek witgekalkt gebouw met een rustige binnenplaats. Voor een verfrissende duik kun je terecht in het eigen zwembad.

Costa del Sol

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.