Beste hotels Chachapoyas – Peru

Hotels in Chachapoyas en Cocachimba

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Comfort  –  Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Casona El Triunfo

Het is het meest charmante, vlekkeloos schone en best gelegen hotel dat je kunt vinden in Chachapoyas! Een familiehotel met een uiterst vriendelijke ontvangst! Niets is te veel voor hen.

Casona El Triunfo Hotel

2.  La Xalca

Een kleinschalig en sfeervol 3* hotel met ruime kamers en koloniale balkons met uitzicht op de fraaie binnentuin. Het hotel ligt op loopafstand van de Plaza de Armas. Hier vind je verschillende restaurants en barretjes.

La Xalca

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Gocta Lodge

De Gocta Lodge is de perfecte plek voor om te verblijven wanneer je een van wandelen houdt en de Gocta waterval wilt bezoeken. De kleinschalige accommodatie heeft slechts tien kamers. Vanuit je kamer heb je zicht op het sfeervol aangelegde buitenzwembad met in de verte de Gocta waterval. De Gocta Lodge ligt bij Cocachimba, op zon drie kwartier rijden van Chachapoyas. Minimaal verblijf is twee nachten.

Gocta Andes Lodge

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.