Beste hotels Chau Doc – Mekong Delta

Hotelkeuze Chau Doc – Mekong Delta

Beste hotels in Chau Doc en de Mekong Delta. Wij hebben de beste hotels en overnachtings-mogelijkheden in Chau Doc opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Luxe  –  Comfort  –  Budget

Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Kaart Mekong Delta

Hotels op Chau Doc

Chau Doc ligt midden in de Mekong Delta aan de grens met Cambodja en is een leuke plek om minimaal één nacht te verblijven. Veel reizigers doen Chau Doc aan om van daaruit één van de andere plaatsen in de Mekong Delta te bezoeken of verder te reizen naar Phnom Penh in Cambodja. Toch is de stad is niet overlopen door toeristen. De meeste hotels en de beste plek om te verblijven is aan de rivieroever waar alle tourboten vertrekken.

TIP!
Ontdek de Mekong rivier per cruiseschip! Wij bieden een Mekong River Cruise (1-3 nachten) aan waarbij je buiten de gebaande paden, de nauwelijks bezochte toeristische pareltjes bezoekt? Op een comfortabele boot kun je ontspannen en in een aangename sfeer het traditionele leven en de verborgen juwelen van de Delta ervaren. Volgens ons één van de beste manieren om de Mekong Delta echt te beleven.

 

Budget niveau 

1.  Vriendelijk Guesthouse

Een uitstekend guesthouse met goede service. De accommodatie ligt dicht bij de rivieroever in een levendige en leuke straat. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht. Wanneer je dat wilt kun je een fietstochtje maken op een fiets die gratis door het guesthouse wordt aangeboden. Het personeel is uiterst vriendelijk en vertellen je graag waar je naar toe zou kunnen gaan. Heb je nog wat vuile was dan kun je hier gebruik maken van hun was- en strijkservices.

Vriendelijk Guesthouse

Comfort niveau

2.  Comfort 3* Lodge

Deze uitstekende 3* accommodatie ligt even buiten Chau Doc op zo’n 7 km. van de markt. De kamers zijn ruim en fraai ingericht met openslaande deuren naar je eigen terras waar je kunt zitten en genieten van het fraaie landschap om je heen. Ondanks dat de lodge net buiten de stad ligt is het een prima optie om te verblijven. Er is een bus shuttle dienst naar de stad. Gelegen tegen de berghelling van Mount Sam heb je een spectaculair uitzicht over de rijstvelden. Het ruime buitenzwembad en restaurant zorgen ervoor dat je hier een heerlijk verblijf hebt en even tot rust kunt komen.

Comfort 3* Lodge

Luxe niveau 

3.   Koloniaal 4* Hotel      TIP!

Dit fraaie 4* hotel is gevestigd in een authentiek koloniaal pand aan de oevers van de Bassac rivier. Vanuit het hotel heb je uitzicht over de rivier met zijn drijvende markten en visteeltdorpjes. De ruime kamers en voorzieningen zijn van het niveau wat je van een 4* hotel mag verwachten. Op het dakterras bevind zich de Spa waar je een massage kunt nemen met uitzicht over de rivier. In het buitenzwembad kun je een verfrissende duik nemen om aansluitend een maaltijd te nuttigen in het restaurant van het hotel waar zowel Vietnamese als westerse gerechten worden geserveerd.

Koloniaal 4* Hotel

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.