Beste hotels Chengdu – China

Hotels in Chengdu

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.   Lazybones

Je verblijft in een comfortabel 3* hostel op korte loopafstand van de autovrije Tibetaanse boeddhistische wijk met het duizend jaar oude Wenshuyuan boeddhistisch klooster. Rondom vind je vele theehuizen waar je je heerlijk kunt ontspannen, een geweldige plek voor gastronomie en “Street food”.

Lazybones Hostel

2.  Sam Cozy  

Een mooie accommodatie met gratis WiFi. Op 10 minuten lopen van het Wenshu klooster en het metrostation. Op het zonneterras kun je heerlijk ontspannen.

Sam Cozy Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Panda Appartment

Even tot rust komen in je eigen appartement. Wanneer je met kinderen reist kan dit een uitstekende keuze zijn. De accommodatie is centraal gelegen, niet ver van het Peoples Park en op 5 minuten lopen van het metrostation.

Panda Appartment

4.  Wenjun Courtyard Hotel

Het historische Wenjun Courtyard Hotel is in geheel traditioneel Chinese stijl ingericht. Op de binnenplaats is gelegenheid om een kopje thee of koffie te drinken en te relaxen. Vele toeristische trekpleisters als de Kuanzhai steegjes, de Qingyang tempel en het Tianfu plein liggen op korte loopafstand van het hotel.

Wenjun Courtyard Hotel

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Boeddha Zen 4* Hotel

Verblijf in een mooi en goed geconserveerd 4* Boeddhistisch Zen Hotel dat gevestigd is in een traditioneel gebouw met mooie binnenplaats. De kamers hebben klassieke houten meubels in Zen stijl. Het hotel is zeer centraal gelegen, bij de autovrije Tibetaanse / boeddhistische wijk met het duizend jaar oude Wenshuyuan boeddhistisch klooster en 5 minuten lopen van het metrostation.

Boeddha Zen 4*Hotel

6.  Fraser 5* Suites

Ga je voor comfort en luxe? Dan is het Fraser 5* hotel, op loopafstand van het Peoples Park wellicht jou voorkeur. Een hotel met uitstraling, uitstekende service en centraal gelegen.

Fraser 5* Suites

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.