Beste hotels Chennai – India

Hotels in Chennai (Madras)

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Appartementen Sreedevi Residency

Verblijf in appartement op slechts 200 m. van de Pondy Bazaar. De kamers zijn met een patio of een balkon. Er is een restaurant en een gemeenschappelijke lounge. Het appartement biedt een à-la-carte of vegetarisch ontbijt.

Sreedevi Residency

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Sfeervol 3* Garden Hotel

Hotel met mooie tuin, sfeervolle inrichting, restaurant en terras. Heerlijke plek om te verblijven.

3* Residences Poes Garden

3.  Boutique Garden 3* Hotel

Modern hotel met leuke binnenplaats

Boutique Garden 3* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Club House 5* Hotel met zwembad

Het Club House ligt bij Mount Road en is gevestigd in een groot neonblauw gebouw. ​​Het biedt luxe kamers en suites in het centrum van Chennai. Op het dak bevindt zich een buitenzwembad waar je kunt genieten van een heerlijke spa behandelingen.

Club House 5* Hotel

5.  Luxe 5* Hotel  met 2 zwembaden

Hotel op 200 meter van het winkelcentrum Spencer Plaza. Het hotel ligt op 1.5 km. van het Government Museum Chennai en biedt een tuin en een gemeenschappelijke lounge.

Luxe 5* Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.