Beste hotels Chiclayo – Peru

Hotels in Chiclayo

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Hotel Solec

Een nieuw en modern ingericht 3* hotel op centrale locatie. Het ontbijtbuffet bestaat uit ontbijtgranen, verse sappen, brood en eieren naar wens! De mooie kamers hebben een eigen badkamer met regendouche.

Hotel Solec

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Casa Andina Select

Comfortabel 4* hotel in het centrum van Chiclayo. Voor een verfrissende duik kun je terecht in het buitenzwembad. Ondanks dat de Chiclayo nog niet zo op toerisme is ingespeeld zijn er verschillende leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en is het een prima startpunt om de omgeving en de Tucume piramides te bezoeken. Ook kun je een bezoek brengen aan het fraaie museum van Sipan, de oorspronkelijke vindplaats van de tombes.

Casa Andina Select

3.  Costa del Sol Chiclayo

Modern 4* hotel in het centrum van de stad met zwembad. De ruime kamers beschikken allen over een uitstekende eigen badkamer. Voor ontspanning kun je terecht in het hydromassagebad en de sauna. Het eigen restaurant serveert Peruaanse en internationale gerechten.

Costa del Sol Wyndham Chiclayo

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.