Beste hotels Cho Lach – Mekong Delta

Hotelkeuze Cho Lach – Mekong Delta

Beste hotels in Chau Doc en de Mekong Delta. Wij hebben de beste hotels en overnachtings-mogelijkheden in Cho Lach opgedeeld in 2 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Luxe  –  Comfort

Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Kaart Mekong Delta

Hotels op Cho Lach

Cho Lach ligt op 2:30 uur rijden van Ho Chi Minh City, midden in de Mekong Delta en halverwege Can Tho. Cho Lach en het nabij gelegen Ben Tre geven je een goed idee van het leven in deze tropische rivierdelta. Wij noemen hier Cho Lach omdat het enkele bijzondere overnachtings mogelijkheden biedt.

TIP!
Ontdek de Mekong rivier per cruise! Wij bieden ook een Mekong River Cruise (1-3 nachten) aan waarbij je buiten de gebaande paden, de nauwelijks bezochte toeristische pareltjes bezoekt? Op een comfortabele boot kun je ontspannen en in een aangename sfeer het traditionele leven en de verborgen juwelen van de Delta ervaren. Volgens ons één van de beste manieren om de Mekong Delta echt te beleven.

 

Comfort niveau

1.  Garden Homestay

Midden tussen de vele boomgaarden ligt deze fraaie en milieuvriendelijk homestay. De familie ontvangt je met open armen en laat je graag de omgeving zien. De sfeervolle kamers hebben een authentieke uitstraling met hun rieten dak en terras. Hier kun je heerlijk genieten van een kopje thee en de rustgevende tuin. De bungalows zijn uitgerust met een ventilator, een klamboe. De stad Vinh Long ligt op zo’n 20 km. en in een half uur durende boottocht kun je naar de drijvende markt van Cai Be varen. De homestay is zeker aan te raden wanneer je voor authentieke beleving gaat of als je als gezin met kinderen op reis bent.

Garden Homestay

Luxe niveau 

3.   Vier sterren Boutique Bungalow Resort & Spa

Ga je voor iets meer comfort en luxe, dan is dit Boutique Bungalow Resort een goed alternatief in Cho Lach. Het resort ligt aan de rivier te midden van groene tuinen waar je veel tropische en onbekende vruchten zult zien. De beroemde drijvende markt van Cai Be ligt op nog geen 2 km. afstand. Het resort beschikt over een spa- en wellness centrum, een mooi buiten zwembad en je kunt dineren in het eigen restaurant. De kamers hebben airconditioning en eigen badkamer. Naast ontspannen kun je vele activiteiten ondernemen als; kanoen, vissen, kajakken, wandelen en fietsen.

Vier sterren Boutique Resort & Spa

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.