Beste hotels Colca Canyon (Chivay) – Peru

Hotels in Colca Canyon bij Chivay

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Homestay Cabanaconde

Guesthouse met een geweldige sfeer in Cabanaconde, op 55 kilometer van Chivay in de Colca vallei. Prima kamers en prachtig uitzicht. Goede hulp van het personeel bij het plannen van de hikes. Uitstekend uitgangspunt voor colca hikes.

Homestay Pachamama

 

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  El Refugio

Zo’n vijf kilometer buiten Chivay, tegen de berghellingen geplakt, ligt dit mooie rustieke 4* hotel. Hier kun je genieten van de prachtige natuur, een vis trip maken, avonds naar live piano muziek luisteren of je onderdompelen in een heet water thermal bad.

El Refugio

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Belmond Las Casitas

Genieten van 5* luxe in één van de fraaie casitas welke omringd zijn door een mooi aangelegde tuin in de Colca vallei. De ruime kamers zijn luxe ingericht met een eet- en zitkamer. Je kamer heeft een eigen ‘plunge pool’, lekker wanneer je terugkomt na een wandeling door de vallei.

Belmond Las Casitas

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.