Beste hotels Dalat

Hotelkeuze Dalat

Wie in Dalat verblijft heeft genoeg keuze qua overnachtingsmogelijkheden. Wij hebben de beste hotels en overnachtings-mogelijkheden in Dalat opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze in Dalat te kunnen maken.

Luxe  –  Comfort  –  Budget

Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Hotels Dalat

Of je nu een degelijk hotel of voor stijl en luxe in een prachtig koloniaal pand gaat, in Dalat heb je een grote keuze aan hotels en bijzondere accommodaties. De centrale markt vormt het hart van de stad. Een prima locatie dus om een hotel te boeken of rondom het nabijgelegen Xuan Huong meer. De meer bijzondere hotels en overnachtingsgelegenheden vindt je wat meer buiten het centrum. Dit is echter geen probleem omdat een van de vele taxis je snel overal heen brengt tegen een geringe vergoeding.

 

Budget niveau 

1.  Fraai  en centraal gelegen 2* hotel

Een zeer goed budget hotel in het stadscentrum van Dalat, op slechts 5 minuten wandelen van de centrale markt. De kamers worden met warme sfeerverlichting uitgelicht en zijn prachtig ingericht.

Fraai 2* budget hotel in centrum van Dalat nabij het Xuan Huong meer

Comfort niveau 

2.  Thema hotel

Een werkelijk bijzonder hotel met unieke architectuur dat wel doet denken aan Gaudi. Centraal gelegen op 2 km. afstand van het het Xuan Huong meer en 3 km. vanaf het treinstation. De kamers hebben verschillende dierenthema’s.  Hou je wel van een alternatieve inrichting dan is dit iets voor jou en anders wel voor de kinderen als je als gezin reist. Elke kamer beschikt over een privébadkamer met een douche en een toilet en is voorzien van een kledingkast en zithoek.

Thema hotel met unieke architectuur 

3.  Comfortabel 3* Hotel       Onze keuze!

Voor de overnachtingen in Dalat zijn wij in de reizen uitgegaan van een comfortabel 3* hotel in of nabij het centrum c.q. het Xuan Huong meer. Op loop afstand van belangrijkste bezienswaardigheden.

Comfortabel 3* hotel in of nabij het centrum

4.  Fraai midrange 3* Hotel

Een 3* hotel met uitstekende service. De accommodatie bevindt zich net iets buiten het centrum en heeft daardoor een fmooi uitzicht op de stad en over de bergen. De kamers zijn sfeervol ingericht en het hotel biedt een uitgebreide service, van motor huur tot tickets verkoop.

Fraai 3* hotel aan de rand van de stad

5.  Zen verblijf aan het meer

Net iets verder buiten het centrum aan de oevers van het Tuyen Lam meer gelegen accommodatie, met kamers die uitzien over het water. Een heerlijke plek om tot rust te komen. De accommodatie beschikt over een eigen restaurant, bar en BBQ faciliteiten. Je kunt er fietsen, kanoën en wandelen.

Zen verblijf aan het meer

Luxe niveau 

5.  Koloniale 4* Villa’s resort & Spa

Dit is ‘The place to stay’ voor een romantische tussenstop of als verblijf tijdens een huwelijksreis. Zeven fraaie koloniale villa’s die prachtig tegen de helling van de heuvel zijn gelegen, bieden een schitterend uitzicht over de omgeving. Je kunt genieten van een verblijf in de sfeervolle kamers, maar daarnaast is er een buiten zwembad met Spa voor de ontspanning en beschikt het resort over een eigen restaurant.

Koloniale 4* Villa’s resort & Spa

7.  Heritage 5* Hotel

Midden in het centrum van Dalat ligt dit zeer fraaie 5* Heritage hotel. Het hotel ademt de grandeur van het Franse koloniale verleden uit de twintiger jaren van de vorige eeuw uit die zeldzaam is in Vietnam. Met zijn Spa, tennisbaan, sportzaal en speelplaats voor kinderen, is het zonder twijfel een luxe verblijf en daarmee een van de mooiste hotels van Dalat.

Frans koloniaal 5* Heritage Hotel 

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.