Beste hotels Dali – China

Hotels in Dali

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Four Seasons

De Four Seasons is een fraai guesthouse in Bai stijl opgetrokken. Een groot pluspunt van de accommodatie is de ligging in het hart van de oude binnen stad van Dali.

Four Seasons

2.  Jim’s Tibetan Hotel

Een gezellig hotel met persoonlijke aandacht van de eigenaren. Jim’s Tibetan Hotel ligt op slechts 5 minuten wandelen van de oude binnenstad van Dali. De kamers zijn wat oubollig ingericht maar voorzien van moderne faciliteiten als airco, waterkoker en ventilator.

Jim’s Tibetan Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Yanyuan Mountain Retreat

De Yanyuan Mountain Retreat is een modern en sfeervol 4* hotel, gelegen op 5 minuten wandelen van de de oude binnenstad van Dali. Vanuit de kamer heb je uitzicht over de stad en er is veel natuurlijk daglicht.

Yanyuan Mountain Retreat 

4.  Old Courtyard-Style Boutique Hotel

Bijzonder boutique hotel in sfeervolle en authentieke Courtyard stijl. Gevestigd in een honderd jaar oud Bai gebouw heeft de accommodatie een warme uitstraling. Moderne voorzieningen zijn met zorg gecombineerd met historische elementen die zijn behouden.

Old Courtyard-Style Boutique Hotel

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  The Linden Centre

Zoek je rust en ruimte, dan is The Linden Centre een ideaal verblijf. Deze 5* accommodatie ligt in Xizhou op zo’n 20 km afstand van Dali. Het hotel is gevestigd in een voormalige historische militaire kazerne te midden van rijstvelden en een landelijke omgeving. In het nabij gelegen Bai dorp Xizhou kun je elke ochtend de levendige dorpsmarkt bezoeken. De kamers zijn gelegen aan vier courtyards en zijn van alle gemakken voorzien. In het restaurant kun je heerlijk eten of zelfs een kookworkshop volgen om je eigen diner te bereiden.

The Linden Centre

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.