Beste hotels Dambulla – Sri Lanka

Hotels in Dambulla

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Mountains View Lodge

Precies zoals een Guesthouse hoort te zijn! Een prachtige plek. Wanneer je het echte Sri Lanka wilt beleven en even helemaal tot rust wenst te komen, moet je hier zijn. Pradeep, zijn ouders en beste vriend Amila, laten je vanaf de eerste seconde enorm welkom voelen en je wordt al snel onderdeel van de familie.

Mountains View Lodge

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Eco Cabins met zwembad

Middenklasse hotel met verfrissend buitenzwembad. Het personeel doet alles om het je naar de zin te maken en serveren uitstekende ontbijt en diners.

Eco Cabins met zwembad

3.  Sigiriya Kingdom 4* Hotel

Fraai hotel met mooi zwembad en ruime kamers. Het behulpzame personeel maken een verblijf in deze accommodatie tot een echte aanrader.

Sigiriya Kingdom 4* Hotel

4.  Sigiriana 4* Resort

Sigiriana Resort is met zijn uitgestrekte terrein en natuurlijke omgeving een oase van rust. De kamers hebben kleurrijke muurschilderingen en een privébalkon met uitzicht op het groen. Het grote buitenzwembad is perfect om ’s ochtends een paar baantjes te zwemmen.

Sigiriana 4* Resort

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Lake Lodge Boutique 4* Hotel

Dit exclusieve boutique hotel heeft slechts 12 kamers en ligt in het hart van de culturele driehoek in Sri Lanka. Het Lake Lodge ligt te midden van rijstvelden met prachtige vergezichten. Vanaf het zwembad en verschillende kamers heb je een panoramisch uitzicht over het Kandalama reservoir met zijn jungle en bergen. Vanuit de superior room zie je in de verte de Mihinthale en de Dambulla rotstempel liggen.

Lake Lodge Boutique 4* Hotel

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.