Beste hotels Datong – China

Hotels in Datong

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Hongqi Grand Hotel 

Het Hongqi ligt direct bij het treinstation van Datong. Deze 3* middenklasse accommodatie is daarom een uitstekende keuze voor één overnachting, wanneer je weinig tijd hebt en per trein reist. Van het hotel is het met de taxi 10 minuten rijden naar het centrum van Datong.

Hongqi Grand Hotel

2.  Pipa Guesthouse

Dit fraaie guesthouse is gevestigd in een prachtig historisch pand. De accommodatie ligt op slechts 500 meter van de belangrijkste historische bezienswaardigheden, waaronder de Huayan en de Shanhua Tempel, The Nine Dragon Screen en andere toeristische attracties.

Pipa Guesthouse

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Garden Hotel 

Het Garden Hotel is comfortabele 4* accommodatie dat in het stadscentrum van Datong ligt. De kamers zijn licht en voorzien van een balkon. Het hotel heeft een wellness centrum en licht op slechts 10 minuten lopen van de Fahua en Huayan tempel.

 Garden Hotel 

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Yunzhong Traditional Courtyard

Het Yunzhong Traditional Courtyard is een modern ingericht luxe 5* hotel. Het hotel heeft een schitterende historische binnentuin en is van alle gemakken voorzien. De accommodatie ligt in het hartje van de ‘Old Town’ Datong op slechts 5 minuten lopen van de Fahua en Huayan tempel.

Yunzhong Traditional Courtyard 

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.