Beste hotels Delhi – India

Hotels in Delhi

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Centraal gelegen 3* Hotel

Fijn hotel, gelegen op slechts 600 meter van Connaught Place.

Centraal gelegen 3* Hotel

2.  Villa B&B

Even tot rust komen in in deze dentraal gelegen Villa B&B met tuin op 2 km. van centrum Delhi.

Villa B&B

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Boutique 3* Hotel met buitenzwembad

Accommodatie waar de spreekwoordelijke reinheid van afspat. Een prima keuze wanneer je even moet wennen aan de Indiase cultuur. Het hotel heeft een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder een health club.

Boutique 3* Hotel

4.  Ibis 4* Hotel bij Delhi International Airport

Prijsgunstig 4* Hotel bij Delhi International Airport met zwembad. Een uitstekende keuze bij aankomst of vertrek. Op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van New Delhi.

Ibis New Delhi Aerocity

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Holliday Inn 4* Hotel bij Delhi International Airport

Comfortabel 4* Hotel bij Delhi International Airport met zwembad. Een uitstekende keuze bij aankomst of vertrek. Op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van New Delhi.

Holliday Inn

6.  Modern 5* Hotel

Luxueus hotel met zwembad op 2 km van Connaught Place en dichtbij verschillende winkel- en uitgaansgebieden.

Modern 5* Hotel

7.  Sfeervol 5* Hotel

Luxe hotel met ouderwetse charme en hedendaagse inrichting op slechts 3 km van het stadscentrum. De accommodatie beschikt over buitenzwembad met temperatuurregeling en 7 eetgelegenheden.

Sfeervol 5* Hotel

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.