Beste hotels Dharamsala – India

Hotels in Dharamsala – McLeod Ganj

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Holiday 3* Hotel

Het hotel beschikt over een terras en ligt slecht op 500 m van de Dalai Lama Tempel. Het biedt een restaurant dat Indiase, Chinese en continentale gerechten serveert.

Holiday 3* Hotel

2.  King Castle comfort 3* Hotel

Fijn 3* hotel op centrale ligging in met terras in McLeod Ganj. Het hotel verzorgt elke ochtend een continentaal ontbijt en een ontbijtbuffet.

King Castle

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  D’s Casa 3* Hotel bij Dalai Laima tempel  

Sfeervol 3* hotel op centrale ligging in met terras in McLeod Ganj.

D’s Casa

4.  Norbu House centraal gelegen 3* Hotel

Comfortabel hotel met uitzicht op bergen. De accommodatie heeft een tuin en een terras. Het hotel biedt een buffet of een vegetarisch ontbijt.

Norbu House

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5. Luxueuze 4* Hotel met zwembad

Rustig gelegen hotel met zwembad en spa. Gelegen in landelijke omgeving met zicht op de bergen op 6 km van het centrum van McLeod Ganj.

Luxueuze 4* Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.