Beste hotels Dhulikhel – Nepal

Hotels Dhulikhel

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.   Himalayan Horizon

Met het uitzicht van het hotel op de Himalaya doet het zijn naam eer aan. De vergezichten zijn kortweg fantastisch. De perfecte plek om te genieten van zonsopgang en zonsondergang. Op het terras kun je genieten van een kopje thee of koffie. De kamers van dit middenklasse hotel zijn een tikje achterhaald en oubollig qua inrichting maar hebben een eigen badkamer.

Himalayan Horizon

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Lodge Resort

Hotel met een fantastisch uitzicht op de Himalaya bergpieken en moderne kamers in traditionele stijl. Er is een grote open haard en koffiebar om te relaxen. Een perfect verblijf als startpunt voor wandelingen in de omgeving.

Lodge 3*Resort

LUXE

3.   The Dwarika 5* Resort

Het Dwarika is een resort van wereldklasse. Het hotel heeft adembenemende uitzichten op de pieken van de Himalaya, schitterende kamers en uitstekende service. Het terras en de infinity pool met bergzicht geeft je het gevoel van absolute luxe. Het hotel beschikt over een eigen spa-complex en uitstekende keuken.

The Dwarika 5* Resort

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.