Beste hotels Dong Hoi

Hotelkeuze in Dong Hoi

Wie in Dong Hoi verblijft heeft genoeg keuze qua overnachtingsmogelijkheden. Wij hebben de hotels en overnachtings-mogelijkheden  in Dong Hoi opgedeeld in 3 categorieën (Budget / Comfort / Luxe) om zo de beste hotel keuze in Dong Hoi te kunnen maken. Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Hotels Dong Hoi

Dong Hoi is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het Phong Nha-Ke Bang Nationaal Park. Je hebt een grote keuze aan hotels. Het centrum of het strand zijn prima locaties om een hotel te boeken.

 

Budget Hotels

1.  Eenvoudig 2* hotel & cafe

Eenvoudig maar degelijk hotel op vijf minuten lopen van het strand. Je hebt de beschikking over een eigen badkamer en douche. In de eigen bar kun je terecht voor een drankje.

Eenvoudig maar gunstig gelegen 2* hotel

2.  Gunstig gelegen hotel

Direct aan de rivier en op slechts 300 meter van het strand, dit prijs gunstig hotel. Het hotel beschikt over een eigen restaurant met een westerse en Aziatische keuken.

Gunstig gelegen budget hotel

Comfort hotels

3.  Comfortabel 3* Hotel   

Comfortabel toeristen hotel op korte afstand van het strand. De kamers beschikken onder andere over een waterkoker en een koelkastje. ’s Ochtends is er de keuze uit een westers of een Aziatisch ontbijt.

Comfortabel 3* hotel

4.  Fijn 4* Hotel

Een comfortabel 4* hotel op een anderhalve kilometer lopen van het strand.

Fijn 4* hotel

Luxe hotels

5.  Luxueus 5* Hotel           Onze keuze!

Dit luxueus 5* hotel beschikt over een wellness centrum en eigen restaurant en ligt op 10 minuten lopen van het strand. Het hotel heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, waarom wij het als onze eerste keus hebben staan.

Luxueus 5* hotel

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.