Beste hotels Emeishan – China

Hotels in Emeishan

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Overnachten in klooster

Het is mogelijk om in het park op de Mount Emei te overnachten. Je verblijft in een klooster op de Mount Emei. Een overnachting in een klooster in het park geeft een bijzondere belevenis en je vermijdt een deel van de drukte op de belangrijkste wandelpaden. Vroegtijdig boeken is hiervoor een vereiste.

Standaard  –   Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Teddy Bear Hotel

Teddy Bear is een eenvoudig maar comfortabel hotel, niet ver van Baoguo busstation vanwaar de bussen vertrekken naar Mount Emei. De overnachtingsmogelijkheden in Baoguo zijn beperkt. De bijzondere thema inrichting van het hotel maakt het tot een bijzonder verblijf.

Teddy Bear Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Holiday Inn Express Emei Mountain

Het Holiday Inn is een comfortabel 4* hotel. In slechts 10 minuten loop je naar het toegangsloket voor bezoek aan Mount Emei. Hier kun je de kabelbaan naar boven nemen wanneer je een wandeling te zwaar vindt. Naast het loket bevindt zich ook het busstation vanwaar je de bus naar de stad kunt nemen.

Holiday Inn Express Emei Mountain

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.