Beste hotels Guilin – China

Hotels in Guilin

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Guilin Central Guesthouse

Het Guilin Central is een comfortabel 3* hotel op korte loopafstand van het centrum van Guilin, de rivier en het Seven Star Park.

Guilin Central Guesthouse

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Ron Inn 3*/4* Hotel

De Ron Inn is een centraal gelegen Hotel / Herberg op slechts 400 meter van de tweeling pagodes en van Gunanmen Tor. Een accommodatie met ruime en modern ingerichte kamers voor een heerlijk verblijf in Guilin.

Ron-Inn Guilin

3.  Aroma Tea House Hotel

Het Aroma Tea House ademt sfeer en klasse. Het 4* hotel is gevestigd in het voormalige Jing Guan Ming Lou thee museum in het centrum van de stad, bij de Vier Meren en Twee Rivieren. In het hotel vind je verschillende collecties aan Chinees antiek en de traditionele binnenplaats is geheel in Chinese stijl ingericht.

Aroma Tea House Hotel

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Bravo Hotel

Het Guilin Bravo is een 5* luxe accommodatie met alle denkbare voorzieningen. De ruime kamers en suites zijn geheel in westerse stijl ingericht. Afhankelijk van het seizoen kun je een verfrissende duik in het buitenzwembad nemen of je laten verwennen met een massage.

Guilin Bravo Hotel

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.