Beste hotels Habarana – Sri Lanka

Hotels in Habarana

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Nature Resort 3* met zwembad

Fijne accommodatie met ruime kamers. Dudley de eigenaar is erg vriendelijk, kan lekker koken en kan je met veel dingen helpen. De kookles is een aanrader…super geregeld en lekker eten na de kookles.

Nature Resort 3* met zwembad

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Tree House 3* Resort

Wens je een keer iets echt bijzonders, dan is hier de gelegenheid. Overnacht in een echte boomhut, schoon, fraai aangelegd en schitterend uitzicht. Maar je kunt ook kiezen voor een chalet met ruime kamers met gedeeltelijk in de open lucht aangelegde bad en douche ruimte. Heerlijke accommodatie wanneer je een beetje avontuur en jungle experience zoekt.

Tree House 3* Resort

3.  Elephant Watch Hut

Even back to basic met een verblijf in een van de boomhutten. Oorspronkelijk werden de boomhutten door de dorpelingen van Habarana gebouwd om zich zelf en hun voorraden te beschermen tegen de wilde olifanten. Een mooie plek om de landelijke levensstijl van Sri Lanka te ervaren met ’s avonds eten om het kampvuur. De boomhutten zijn eenvoudig en charmant.

Elephant Watch Hut  

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Cinnamon 5* Lodge Habarana

Groots opgezette luxe Lodge te midden van de natuur. De kamers zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Voor wat verkoeling kun je een duik nemen in het grote buitenzwembad.

Cinnamon 5* Lodge Habarana 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.