Beste hotels Hanoi

Hotelkeuze in Hanoi

In Hanoi heb je een enorme keuze aan overnachtingsmogelijkheden, maar wat zijn nu de beste hotels in Hanoi? Wij hebben de hotels en overnachtings-mogelijkheden  in Hanoi opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze in Hanoi te kunnen maken.

Luxe  –  Comfort  –  Budget

Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Hotels Hanoi

Of je nu een degelijk hotel of voor stijl en luxe in een prachtig koloniaal pand gaat, in Hanoi heb je een grote keuze aan hotels en bijzondere accommodaties. De ‘Old French Quarter’ vormt het hart van de stad. Een prima locatie dus om een hotel te boeken of rondom het nabijgelegen idyllische Hoankiem meer.

 

Budget niveau 

1.  Fraai  budget 2* Homestay  TIP

Een zeer goed budget hotel aan de rand van het ‘Old Quarter’ van Hanoi. Het hotel krijgt zeer hoge waarderingen van de klanten. Een  homestay waar je je welkom voelt. Met name geschikt voor gezin met kinderen of als je reist met een beperkt budget. De homestay ligt centraal gelegen maar wel op 15 minuten lopen van het Hoankiem meer.

Budget 2* Homestay

2.  Budget 3* hotel & Spa

Een leuk en goed verzorgd hotel met ‘Spa’ op een uitstekende locatie aan de rand van het ‘Old Quarter’ en dichtbij het Hoankiem meer.

Budget 3* hotel & Spa

3.  Comfortabel 3* hotel       Onze keuze!

Een top hotel in deze prijsklasse, gelegen in het hart van het ‘Old Quarter’. Goed ontbijtbuffet, moderne schone kamers en zeer vriendelijk personeel. Op loop afstand van belangrijkste bezienswaardigheden.

Comfortabel 3* hotel

Comfort niveau 

4.  Uitstekend 3* hotel       Onze keuze!

Een 3* hotel met uitstekende service. De accommodatie bevindt zich dichtbij het Hoankiem meer net iets buiten het rumoerige ‘Old Quarter’ en op 5 minuten lopen van de weekend-avond markt. Veel beter hotel in Hanoi zul je in  deze prijscategorie niet vinden. De kamers zijn sfeervol en volledig ingericht.

Uitstekend 3* hotel

5.   Prijsgunstig 4* Hotel

Mooi 4* Hotel & Spa ligt op een centrale locatie in de oude wijk van Hanoi. Op slechts een steenworp afstand van het beroemde Hoan Kiem-meer aan. Veel bezienswaardigheden, zoals de tempel Ngoc Son, de St. Joseph-kathedraal en de citadel van de stad, zijn op nog geen 1 km afstand gevestigd.

Prijsgunstig 4* hotel

Luxe niveau 

6.  De Luxe 4* Hotel in Hanoi

Centraal gelegen luxe 4* hotel op minder dan 500 meter gelegen van het Huan Kiem meer en het Waterpoppen theater. De Ngoc Son Tempel ligt op slechts 200 meter .Het hotel heeft sfeervolle kamers, is voorzien van alle luxe en beschikt over een ‘Spa’.

De Luxe 4* Hotel in Hanoi

7.  Neo klassiek 5* Hotel

Dit zeer fraaie neo klassieke 5* hotel ligt op een prachtige locatie aan het Hoan Kiem meer. Vanaf de rooftop bar heb je een schitterend uitzicht over het meer en de stad. Het hotel beschikt over luxe en moderne kamers. In de 2 restaurants van het hotel kun je heerlijk genieten van het uitgebreide ontbijt en ’s avonds in sfeer dineren. In het hogere luxe segment is dit één van de beste keuzes.

Neo klassiek 5* hotel

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.