Beste hotels Hoi An

Hotelkeuze in Hoi An

Hoi An, volgens ons één van de mooiste steden van Vietnam. Veel reizigers bezoeken deze prachtige stad. Gelukkig zijn er hotels en overnachtingsmogelijkheden in overvloed. Wij hebben de beste hotels en overnachtings-mogelijkheden in Hoi An opgedeeld in 3 categorieën (Budget / Comfort / Luxe) om zo een goede hotel keuze in Hoi An te kunnen maken. Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Hotels Hoi An

Of je nu een degelijk hotel of voor stijl en luxe in een prachtig koloniaal pand gaat, in Hoi An heb je een grote keuze aan hotels en bijzondere accommodaties. Voor de keuze van een hotel is de ligging van het hotel in Hoi An belangrijk. Kies je voor het strand op zo’n 4 km. van het oude centrum, de rust van het omringende platteland of voor de beleving van het het oude stadscentrum. Om alles te beleven heb je soms een taxi, een fiets of een scooter nodig. Dit is echter geen probleem omdat fietsen en scooters overal te huur zijn en een taxi je voor een klein bedrag je naar elke bestemming brengt. Waar je ook verblijft, Hoi An is een bestemming die je niet mag missen.

 

Budget niveau

1.  Rustig 3* hotel

Dit comfortabele 3* hotel ligt midden in de natuur bij op 5 minuten rijden van Hoi An en op 10 minuten rijden van de Japanse brug in de oude stad. De kamers beschikken over een gemeubileerd balkon van waar je uitkijkt op het zwembad, de stad en de tuin. Een betaalbaar en goede optie voor gezinnen met kinderen.

Rustig 3* hotel aan rand van Hoi An

Comfort niveau

2.  Comfort DeLuxe 4* hotel       Onze keuze!

Dit hotel van onze keuze heeft zo’n beetje alles wat je wenst qua ligging, comfort en services. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van het oude stadscentrum van Hoi An en de Japanse brug. Het hotel heeft een fraai buitenbad dat het hele jaar door geopend is en biedt dagelijks een gratis pendelservice naar het privéstrand.

Comfort DeLuxe 4* hotel

3.  Centraal gelegen 4* hotel       

Wanneer je het historische Hoi An echt van binnen uit wilt beleven dan is dit comfortabele 4* hotel in het hart van de oude stad een goede plek om te verblijven. Naast een groot zwembad met zonneterras kun je genieten van de spa en of massagebehandeling in het hotel. In het hotel restaurant kun je genieten van lokale Vietnamese en internationale gerechten.

Centraal gelegen 4* hotel

4.  Strand Boutique 4* hotel

Ben je toe aan wat zon en zee, dan is dit een uitstekende keuze. Het fraaie 4* boutique hotel ligt direct aan het privéstrand op slechts 4 km. van Hoi An. Het is aangenaam verblijven in dit comfortabele hotel met eigen buitenzwembad, goed restaurant, terras met bar en moderne kamers. Daarnaast heeft het hotel voor haar klanten

Boutique 4* hotel aan het strand

Luxe niveau

5.  Luxe 4* beach resort

Lekker relaxen aan het strand! Deze accommodatie ligt direct aan het water tussen Cau Beach en de Vong rivierJe kunt genieten van een verblijf in de sfeervolle kamers, daarnaast zijn er maar liefst twee buiten zwembaden. In de Spa, kun je terecht een Vietnamese massage ondergaan voor de ontspanning. Voor een bezoek aan de oude binnenstad van Hoi An kun je gebruik maken van de pendeldienst. Het resort beschikt over een eigen restaurant waar je optioneel een lokale kookles kunt nemen die begint met een begeleide boottocht naar de markt in Hoi An voor de inkoop van de ingrediënten.

Luxe 4* beach resort

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.