Beste hotels Hong Kong – China

Hotels in Hong Kong

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Metro Winner Hotel            (Kowloon)

Het Metro Winner 3* Hotel ligt in het voor reizigers populaire Kowloon district op slechts 2 minuten lopen van het metrostation Yau Ma Tei. De kamers zijn voorzien van hardhouten vloeren en airconditioning. Je loopt in 15 minuten naar winkelcentrum Langham Place Mall en de avondmarkt op Temple Street ligt op 10 minuten lopen.

Metro Winner Hotel 

2.  Caritas Bianchi Lodge             (Kowloon)

De Caritas Bianchi Lodge ligt in het voor reizigers populaire Kowloon district op slechts 5 minuten lopen van het metrostation Yau Ma Tei. De kamers in deze 3* middenklasse accommodatie zijn stijlvol ingericht. De jade-markt en de avondmarkt op Temple Street bevinden zich op loopafstand.

Caritas Bianchi Lodge 

3.  Inn Hotel Hong Kong            (Kowloon)

Het 3* Inn Hotel is centraal gelegen in het Kowloon district. Het metrostation Yau Ma Tei ligt op een steenworp afstand. In 10 minuten wandel je naar de levendige Temple Street met zijn avondmarkt, Ladies Street en Fa Fuen Street. De kamers zijn hedendaags ingericht met hoge plafonds.

Inn Hotel Hong Kong

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  The Empire Hotel              (Kowloon)

The Empire Hotel ligt in het levendige winkelgebied Tsim Sha Tsui, op korte afstand van het metrostation. Het winkelgebied Tsim Sha Tsui is interessant wanneer je van shoppen houdt, designer-merken en kleding kopen. De kamers zijn stijlvol en modern ingericht. In het atrium van het hotel bevindt zich een fraai zwembad en een fitnessruimte.

The Empire Hotel Kowloon

5.  Hotel Hart             (Kowloon)

Het 4* Hart Hotel heeft een frisse en strakke hedendaagse inrichting. Vanuit het hotel, gelegen in Kowloon op 300 meter van het iSQUARE winkelcentrum, kun je Hong Kong goed verkennen.

Hotel Hart

6.  The Cityview Hotel             (Kowloon)

The Cityview 4* hotel ligt in het hart van Kowloon, met het metrostation Yau Ma Tei voor de deur. De moderne stijlvolle kamers hebben een sfeervolle uitstraling. Het hotel heeft meerdere kwalitatief hoogstaande eetgelegenheden waar o.a. Kantonese en internationale gerechten worden geserveerd.

The Cityview Hotel

7.  Metropark Hotel Causeway Bay          (Hong Kong Island)

Het Metropark 4* Hotel bevindt zich op een gunstige locatie in Causeway Bay op Hong Kong Island. Het metrostation Tin Hau ligt op slechts 3 minuten lopen. Vanuit de fraaie kamers heb je een werkelijk schitterend uitzicht over de stad. Op het dak van het hotel bevindt zich een zwembad van waar je uitkijkt over Victoria Harbour.

Metropark Hotel Causeway Bay

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

8.  Nina Hotel Causeway Bay         (Hong Kong Island)

Gelegen op een gunstige locatie in Causeway Bay op Hong Kong Island verblijf je in een 4 sterren accommodatie van hoog niveau. De veel bezochte Tin Hau Tempel is op korte loopafstand, evenals het Victoria Park. De kamers zijn ruim, modern en smaakvol ingericht.

Nina Hotel Causeway Bay 

9.  Hotel Pennington by Rhombus         (Hong Kong Island)

Het Pennington by Rhombus 4* Hotel heeft een uitstekende ligging in het centrum van Causeway Bay op Hong Kong Island. Het metrostation Causeway Bay is slechts 4 minuten lopen evenals de Lee Gardens. De kamers zijn met aandacht voor detail en sfeervol ingericht. Het hotel biedt alle faciliteiten en service die je in deze categorie mag verwachten.

Hotel Pennington by Rhombus

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.