Beste hotels Ica / Huacachina – Peru

Hotels in oase van Huacachina en Ica

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Desert Ecocamp

Een overnachting in het dessert tentenkamp is een belevenis. De comfortabele tenten zijn opgezet tegen de duinen waardoor je een fraai uitzicht hebt. Heel erg fijn zwembad, fijne bar met lekkere nachos en ijskoude cusquenas! Het personeel is heel vriendelijk.

Desert Ecocamp 

2.  Ica Adventures

Het Ica Adventures II hotel is een modern ingerichte 4* accommodatie in Ica. Let wel, dit is op 4 kilometer van de oase van Huacachina. De kamers zijn ruim en hedendaags ingericht. Vanaf de skybar heb je een fraai uitzicht over de stad terwijl je geniet van een goede maaltijd.

Ica Adventures

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Banana’s Adventure

Een heerlijke plek om te chillen. Banana’s Adventure ligt in de oase van Huacachina, heeft een mooi buitenzwembad en een tuin waar je kunt luieren in hangmatten. Prima accommodatie voor jong, actief en gezin met tieners.

Banana’s Adventure

4.  El Huacachinero

El Huacachinero ligt in de oase van Huacahina, omgeven door zandduinen, en beschikt over een buitenzwembad en een restaurant.

Hotel El Huacachinero

5.  Hotel Mossone

Hotel Mossone is gelegen op een schitterende plek in Huachachina. Het is gevestigd in een historisch pand met een kleurrijkee en koloniale uitstraling. De binnentuin met het buitenzwembad zorgen voor een rustgevende sfeer. Heerlijke plek om even tot rust te komen. Ondanks dat het geheel een opfris beurt kan gebruiken, is het zeker een uitstekende keuze voor een verblijf in Huacachina.

Mossone

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

6.  Las Dunas

Mooi 4* resort wanneer je kiest voor wat extra luxe. De kamers zijn ruim en hebben een frisse uitstraling. Enkele hebben een eigen terras terwijl anderen uitzicht op het meer hebben. Let wel, dit is op 4 kilometer van de oase van Huacachina. Fantastisch resort voor gezinnen met veel activiteiten voor kinderen en zwembaden.

Hotel Las Dunas

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.