Beste hotels Huanchaco – Peru

Hotels in Huanchaco aan de kust bij Trujillo

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Bracamonte 

Modern 3* hotel voor een fijn verblijf aan de kust in Huanchaco. Uitstekende locatie wanneer je lekker wilt uitwaaien langs de kust of wanneer je een surfer bent. De accommodatie heeft een groot buitenzwembad en fraaie lichte kamers. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het strand waar je de beroemde rietbootjes vindt. Met de taxi is het ongeveer 15 minuten rijden naar Trujillo.

Bracamonte

2.  El Sombrero

Comfortabel 3* hotel met hedendaagse inrichting. Op minder dan 5 minuten lopen ligt het strand en de boulevard waar je ’s avonds heerlijk kunt dineren in een van de vele restaurantjes. De ruime kamers zijn netjes ingericht en beschikken allen over een eigen badkamer.

 El Sombrero

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.