Beste hotels Huangshan / Tunxi – China

Hotels in Huangshan (Yellow Mountains)  – Tunxi 

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Comfort   Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Old Street Courtyard

‘Back to basic’, maar bijzonder sfeervol Courtyard familie hotel in hartje van Old Town Tunxi. Het guesthouse / hotel ligt in het historische centrum. Wat ons betreft een absolute aanrader. De keuze aan hotels in het oude centrum is beperkt.

Old Street Courtyard  

2.  Xishan Wutong Qinyuan

Het Xishan Wutong is ook een eenvoudig en bijzonder sfeervol Courtyard familie hotel in hartje van Old Town Tunxi. Verwacht geen westerse luxe, maar dit wordt meer dan goed gemaakt door zijn authenticiteit. Het guesthouse / hotel ligt in het historische centrum. Wat ons betreft een absolute aanrader.

Xishan Wutong Qinyuan

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Cheng Jin Hotel

Het Cheng Jin 4* hotel is een modern en smaakvol ingericht hotel. Het grote pluspunt van dit hotel is de ligging wanneer je de Yellow Mountains gaat bezoeken. Omgeven door bergen, ligt de accommodatie naast het Huangshan Mountain Scenic Area Tourist Transfer Centre. Een ideaal verblijf om in de ochtend, voor de grote drukte de Yellow Mountains te bezoeken. De Kamers zijn ingericht met meubels in de Hui-stijl en hebben een chique uitstraling

Cheng Jin Hotel

4.  Crowne Plaza Huangshan Yucheng

Het Luxe 5* Crowne Plaza is de juiste keuze wanneer je een comfortabele uitvalsbasis zoekt voor zowel een bezoek aan de Yellow Mountains, de historische stadjes in de omgeving en ’s avonds wilt slenteren door de oude binnenstad van Tunxi. Naast een binnenzwembad beschikt het hotel over alle faciliteiten die je van en hotel in deze categorie mag verwachten.

Crowne Plaza Huangshan Yucheng 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.