Beste hotels Iquitos – Peru

Hotels in Iquitos

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  La Casona

Eenvoudig maar sfeervol guesthouse. In de kleurrijke patio hoor je de parkieten fluiten. Een prima keuze wanneer je een goede en centraal gelegen overnachting zoekt tegen een goede prijs.

La Casona
2.  Hostal Huayruro

Herberg gelegen op slechts 300 meter van het centrale plein van Iquitos. Op 5 minuten wandelen vind je de wandelboulevard met verschillende ambachtelijke winkeltjes.

Hostal Huayruro

3.  Bora

Comfortabel middenklasse 3* hotel in centrum van Iquitos. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel Bora

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  Epoca Heritage Hotel

Zoals de naam al aangeeft is dit bijzondere hotel gevestigd in een groot huis gebouwd in 1902 en staat op de culturele erfgoedlijst van Peru. Vanuit het hotel, gelegen aan de boulevard, heb je uitzicht over de Amazone rivier. Het hotel ligt op korte loopafstand van het centrale plein.

Epoca Heritage Hotel

5.  Victoria Regia Hotel

Comfortabel 3* middenklasse hotel met groot binnenzwembad. De kamers zijn modern, hedendaags ingericht en voorzien van ruime badkamers.

Victoria Regia Hotel

6. Casa Morey

Een heritage pension met uitstraling, comfort en de luxe van een buitenzwembad. De enorme kamers doen de rest om je een aangenaam verblijf te verschaffen. Het is een prachtig oud koloniaal hotel met een lange historie. Luis de manager en al het personeel zijn fantastisch!

Casa Morey

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

7.  Doubletree By Hilton

Soms ben je toe aan luxe, comfort en een sterrenbehandeling. In het Doubletree By Hilton vind je dit alles. Dit 5* hotel  verwent haar gasten in het Manoa Café restaurant waar dagelijks een grill-buffet opgediend wordt. Het hotel heeft een uitstekende ligging, direct aan de Plaza de Armas met uitzicht op de Kathedraal van Iquitos.

Doubletree By Hilton

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.