Beste hotels Jaffna – Sri Lanka

Hotels in Jaffna

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Guesthouse B&B

Keurig Guesthouse met prima kamers. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een terras.

Guesthouse B&B

2. Middenklasse 3* Hotel

Comfortabel hotel op centrale ligging in Jaffna. Voor verfrissing kun je een duik nemen in het buitenzwembad.

Middenklasse 3* Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Sfeervol comfort 4* Hotel

Uitstekende keuze wanneer je van wat luxueuzere hotels houdt, welke ook sfeer hebben. Deze accommodatie is rustig gelegen en toch behoorlijk centraal. Het restaurant is op de eerste verdieping met uitzicht over de tuin. Het zwembad ligt verscholen in een rustige hoek. Wat ons betreft een aanrader voor een heerlijk verblijf in Jaffna.

Sfeervol comfort 4* Hotel  

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Fox 4* Resort Jaffna

Fraaie kleinschalige accommodatie in koloniale sfeer. De witgepleisterde muren en de koele binnenplaats geven het geheel een warme uitstraling waar je aangenaam kunt vertoeven.

Fox 4* Resort Jaffna

5. Jetwing Jaffna 4* Hotel

Van oudsher is dit het iconische hotel van de stad Jaffna. Vanuit de keurige kamers heb je vanaf je balkon uitzicht over de stad, het omliggende water, de bibliotheek en de klokkentoren. Voor een drankje kun je terecht op het grote dakterras.

Jetwing Jaffna 4* Hotel

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.