Beste hotels Jaipur – India

Hotels in Jaipur

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  House of Mrs. Susha

Eenvoudige pension waar je hartelijk welkom wordt geheten. Mrs. Susha is een meester in de keuken en verzorgd een Rajasthaans, Indische kookles.

2.   Villa 3* Hotel met zwembad

Villa ligt in Jaipur, op een korte rit van de Roze Stad. Het beschikt over een restaurant en een klein buitenbad. De accommodatie ligt op 3 km van het stadspaleis van Jaipur en Hawa Mahal.

Villa 3* Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3. Heritage Boutique 3* Hotel met zwembad

Dit boutique hotel ligt in de ommuurde stad Jaipur, op slechts 200 m van het busstation Sindhi Camp. Het is ingericht in een historische stijl en beschikt over een buitenzwembad. De eigen badkamer is uitgerust met een bad en een douche.

Heritage Boutique 3* Hotel

4.  Umaid Mahal – Heritage Style Hotel met zwembad

Dit majestueuze 18e eeuwse hotel in erfgoedstijl ligt in het Bani-park in het centrum van Jaipur en biedt ruime kamers met rijk gedetailleerde meubels en bijzondere spiegelkunstwerken. De kamers hebben een koninklijke inrichting en de meeste hebben een eigen balkon.

Umaid Mahal

5.  Heritage Boutique 3* Hotel / Pension

Modern boutique pension met authentieke sfeer. Het pension ligt op 3 km van Hawa Mahal, het Albert Hall Museum en op 4 km van het Stadspaleis. Het biedt huisgemaakte Indiase maaltijden, een groot terras.

Ikaki Niwas

6.  Umaid Bhawan Heritage stijl 3* Hotel met zwembad

Het hotel is op traditionele wijze gebouwd en beschikt over prachtig gekerfde balkons, aantrekkelijke binnenplaatsen, open terrassen, een mooie tuin en comfortabele kamers met antieke meubels. Het hotel biedt een zwembad met een Fresco Miniatuur schilderijen en een restaurant op het dak. Het restaurant op het dak biedt een live poppenspel en serveert een variëteit aan lokale gerechten. Je kunt hier buiten zitten.

Umaid Bhawan

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

7.  Authentiek en elegant luxe 4* Hotel met zwembad

Het hotel biedt een groot aantal voorzieningen voor een fantastisch verblijf. De accommodatie heeft een authentieke uitstraling met elegantie en luxe. De afstand tot het City Palace is 3 km.

Authentiek 4* Hotel

8.  Heritage Haveli 4* Hotel met zwembad

Dit oude Haveli – Heritage Hotel ligt in het centrum van de roze stad Jaipur. De kleurrijke kamers zijn voorzien van houten meubilair, een hemelbed en tal van moderne voorzieningen. De eigen badkamer is uitgerust met een ligbad en een douche.

Heritage Haveli 4* Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.