Beste hotels Jaisalmer – India

Hotels in Jaisalmer

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Fraaie Heritage Haveli B&B

Zeer fraaie, grote en authentieke kamers zeer mooi gelegen. Het pension ligt in Jaisalmer en heeft een restaurant. Deze accommodatie bij particulieren heeft een balkon en een zithoek. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. Let op: geen airco! Het Fort van Jaisalmer ligt op 600 meter.

Heritage Haveli B&B

2.   Golden Haveli 3* Hotel met zwembad

Golden Haveli beschikt over een buitenzwembad en elegante kamers met een eigen balkon en een eigen badkamer. Op het dak bevindt zich een restaurant waar Indiase en westerse gerechten worden geserveerd.

Golden Haveli

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Fort Villa 3*Hotel

Fort Villa ligt in Jaisalmer op een uitstekende locatie en biedt kamers met airconditioning en een gemeenschappelijke lounge. De kamers zijn sfeervol ingericht. De accommodatie verzorgt dagelijks een continentaal ontbijt.

Fort Villa

4.  Comfort 3* Hotel met zwembad

Dit hotel ligt in Jaisalmer. Het biedt een buitenzwembad, een massagesalon en een spa- en wellness centrum. Het ligt op 1 km van het Fort van Jaisalmer. Het café serveert een breed scala van Indiase, Chinese en continentale lekkernijen.

Comfort 3* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5. Heritage 4* Hotel

Zeer fraai heritage hotel in het prachtige Jaisalmer Fort. Op het terras heb je een schitterend uitzicht over het fort en de stad. Er kunnen op verzoek Indiase vegetarische thalis (selectie van verschillende gerechten) worden geserveerd.

Heritage 4* Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.