Beste hotels Jinghong – China

Hotels in Jinghong / Xishuangbanna

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Peacock Hotel

Het Peacock Princess 3* Hotel is centraal gelegen in Jinghong nabij de grote Boeddhistische tempel. Het Peacock is een net hotel met comfortabele kamers die uitkijken op op de stad.

Peacock Princess Hotel

2.   Elephant home Yododo Inn

Het Yododo 3* Boutique Guesthouse is een sfeervolle accommodatie en uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. In de tropische tuin en op het zonneterras is het heerlijk relaxen.

Elephant home Yododo Inn

 

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Hermit BanNa

Comfortabel 4* hotel met buitenzwembad. Het Hermit BanNa heeft een van de beste beoordelingen in Jinghong.

Hermit BanNa 

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Anantara Xishuangbanna Resort

Het Anantara is een heel bijzonder resort. Het resort ligt op 50 km afstand van Jinghong, omringd door tropische tuinen. Een echte aanrader voor puur verwennerij. We bieden verschillende meerdaagse arrangementen. Anantara Xishuangbanna Resort is perfect gepositioneerd om zowel avontuur als rust te bieden, met een ongeëvenaarde ligging aan de oevers van de Luosuo-rivier met uitzicht op de beroemde botanische tuinen. Trek de bergen in om de verschillende bergstammen te ontmoeten. Blik over de vallei naar de laatste wilde olifanten van China. Keer terug naar het resort voor ontspanning in het overloopzwembad en gelukzaligheid in de Anantara Spa.  

Anantara Xishuangbanna Resort

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.