Beste hotels Jiuzhaigou NP – China

Hotels in Jiuzhaigou National Park (Songpan)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Voor verblijf in Songpan en Huanglong Nationaal Park ga naar: Hotels in Songpan

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Zhuo Ma’s Tibetan Homestay

Zhuo Ma’s is een door Tibetaanse familie gerunde Homestay. De kamers zijn voorzien van elektrische dekens op de bedden voor wanneer het koud wordt. De badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten. De eenvoudige homestay is vooral een authentieke ervaring. Een goede keuze wanneer je in de vallei wandelingen wilt maken of een paarden trektocht. Het is een uitstekende locatie voor een bezoek aan het Jiuzhaigou NP.

Zhuo Ma’s Tibetan Homestay

        

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Tibetan Barley Yododo Inn

De Tibetan Barley herberg is een uitstekende plek om te verblijven voor een bezoek aan het Jiuzhaigou NP. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met Tibetaanse accenten. In het mooie transparante glazen huis kun je heerlijk ontspannen.

Tibetan Barley Yododo Inn

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Qianhe International Hotel

Het Qianhe International is een 4* accommodatie voorzien van alle gemakken. Gelegen in het dorp Longkang Cun is het met tegen de achtergrond aftekenende bergen een uitstekende locatie om te verblijven wanneer je het Jiuzhaigou National Park gaat bezoeken.

Qianhe International Hotel

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.