Beste hotels Knuckles Mountain Range – Sri Lanka

Hotels op de Knuckles Mountain Range

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Middenklasse 3* Hotel

Het hotel en trekking center ligt in de Knuckles bergketen en biedt een prachtig uitzicht over het stuwmeer Victoria Dam en het nationaal park Knuckles Range. De accommodatie biedt een fraai uitzicht over het meer, de tuin en op de bergen. Er zijn hier diverse activiteiten als; Food tour, High Knuckles Trek, Gooking Class, Cultural day, Yoga en Ayurvedische behandeling mogelijk.

Hotel & Trekking center

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

2. Tea and 4* Eco Lodge

Het verblijf in de Knuckles Mountain Range is pure verwennerij. De Tea en Eco Lodge ligt tussen de heuvels op een theeplantage. Er zijn 19 als Lodges ingerichte luxe tenten. Vanaf je eigen veranda kijk je uit over de vallei en de theeplantage. De tenten zijn prachtig vormgegeven en ingericht. Maar de honeymoon suite heeft zelfs een eigen zwembadje op de veranda. Hoe romantisch wil je het hebben.

De inifinity pool geeft je het ultieme luxe gevoel ook als je de gewone suite tent hebt. Hangend over de rand van het zwembad heb je een schitterend uitzicht. De foto’s die je hier maakt zullen de thuisblijvers laten verbleken van jaloezie. De tenten zijn zeer stevig. Wanneer je weleens in Afrika in een safaritent hebt geslapen kun je een gevoel van herkenning hebben omdat deze uit Afrika zijn geïmporteerd.

Tea and 4* Eco Lodge

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.