Beste hotels Kochi – India

Hotels in Kochi (Cochin)

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Heavenly Homestay

Heavenly Homestay heet je hartelijk welkom. Het huis ligt in Fort Kochi op 500 meter van de populaire attracties zoals de kerk Vasco Da Gama, het strand Fort Cochin en de Chinese visnetten. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. De Homestay beschikt over een tuin en een terras. De kerk St. Francis ligt op 500 meter afstand.

Heavenly Homestay

2.  Homested Homestay Fort Kochi

Homested Homestay Fort Kochi biedt accommodatie met een terras in Kochi. Je wordt warm verwelkomt door de hosts. Je kunt bij de accommodatie genieten van een continentaal, een à-la-carte of een Aziatisch ontbijt.

Homested Homestay

3.  Heerlijk 3* Hotel

Modern hotel gelegen in Fort Kochi op 500 meter van de beroemde St. Franciscus kerk. Het hotel biedt elegante kamers met een zithoek en een eigen badkamer. Het hotel heeft een wasservice en gratis WiFi in de openbare ruimtes. Het restaurant serveert een selectie Engelse ontbijtproducten.

Abad Pepper Route

4. Sfeervol 3* Hotel / Herberg

De Roses Inn Fort Kochi ligt zeer centraal, op 100 meter van de oude vissershaven met de Chinese visnetten en op 600 meter van Kochi Biennale. Van het hotel heb je uitzicht op zee, het beschikt over een restaurant en een terras.

Roses Inn Fort Kochi

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

5.  Boutique 3* Hotel met zwembad

Het Secret Garden Boutique hotel biedt een buitenzwembad en een weelderige groene tuin. Het Indo-Portugese museum en de St. Francis kerk liggen op minder dan 750 meter afstand. De kamer biedt uitzicht op de tuin. Bovendien kun je gratis fietsen lenen. Verder is er een gemeenschappelijke lounge.

Secret Garden,  Boutique hotel

6.  Herenhuis 3* Hotel met zwembad

De ‘Inn’ is gevestigd in een herenhuis in het koloniale stadsdeel Fort Kochi, op 1 km van het strand van Fort Kochi en de Chinese visnetten. De herberg heeft een yoga- en meditatieruimte waar je als gast gebruik van kunt maken.

Herenhuis 3* Hotel

7.  The Killians 4* Hotel met zwembad

The Killians Hotel beschikt over een buitenzwembad. Het hotel ligt op slechts 50 meter afstand van de oude vissershaven met de Chinese visnetten en op 500 meter van de St. Franciscus kerk en de basiliek van Santa Cruz. In de openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

The Killians Hotel

8.   Old Courtyard Heritage 3* Hotel met zwembad

The Old Couryard is een fraai hotel gevestigd in een oud koloniaal gebouw. Het hotel ligt op slechts 50 meter afstand van de oude vissershaven met de Chinese visnetten. Bovendien kun je gratis fietsen lenen.

Old Courtyard Hotel

Luxe

9.   Dutch Bungalow Heritage 4* Hotel met Zwembad

Het hotel is gevestigd in een zeer fraaie historische ‘Dutch Bungalow’ en ligt op 100 m van het strand Fort Kochi en op 1,4 km van Kochi Biennale. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een restaurant en gratis WiFi in alle ruimtes. De accommodatie biedt fietsverhuur en beschikt over een tuin en een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is.

Dutch Bungalow

10. Old Light House Heritage 3* Hotel met zwembad

Het hotel is gevestigd in het historische Bristow vuurtorenhuis. Er is een buitenzwembad, een spa en twee eetgelegenheden. Het geheel is beschilderd in verschillende kleurenthema’s. Fort Kochi Beach is 5 minuten lopen. Het hotel ligt op 500 meter van de St. Franciscus kerk. In de Bristow Bistro kun je dineren met zicht op zee.

Old Light House Bristow

11. Modern 4* Hotel met zwembad

Het Eighth Bastion ligt op nog geen 200 meter van de oude vissershaven met de Chinese visnetten en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en een tuin. Het eigen restaurant East Indies serveert een verscheidenheid aan Indiase, Indonesische en Sri Lankaanse gerechten.

Eighth Bastion – CGH Earth

Luxe extra klasse!

12. Malabar House Heritage 4* Hotel met zwembad

Laat je verwennen en geniet van het verblijf in dit zeer fraaie hotel. The Malabar House biedt smaakvol ingerichte kamers in het historische hart van Kochi en beschikt over een buitenzwembad met tropisch uitzicht. Het heeft een spa en een restaurant waar een ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het hotel bevindt zich tegenover de oudste kerk van India, de prachtige Sint-Franciscus kerk. Je kunt genieten van ontspannende Ayurvedische massages en schoonheidsbehandelingen in de spa en schoonheidssalon.

Malabar House

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee en geven in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.