Beste hotels Kunming – China

Hotels in Kunming – Stone Forest

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Upland International Guesthouse

Het  Upland International is populair onder onze jongere klanten en gezinnen die met tieners reizen. Het hostel heeft een gezellige louncheruimte met tennistafel, pooltafel en je kunt er heerlijk relaxen. De Herberg heeft een uitstekende ligging nabij het Green Lake.

Upland International Guesthouse

2.   Lost Garden

Lost Garden is een comfortabele kleine en rustige herberg in het hart van Kunming dichtbij Green Lake. De accommodatie is een goede keuze wanneer je een wandeling door de stad en langs het meer wilt maken of rust zoekt in een van de parken.

Lost Garden 

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Kai Wah Plaza Hotel

Het Kai Wah Plaza biedt alles wat je van een 4*/5* hotel mag verwachten. De Luxe accommodatie ligt in het centrum van Kunming op 10 minuten lopen van Women’s Street en nabij straat met verschillende visrestaurants. De kamers zijn ruim en modern ingericht. Er is een binnenzwembad en spa met sauna.

Kai Wah Plaza Hotel

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Silver Chest Boutique Hotel

Op een kwartiertje lopen van het voetgangersgebied Nanping ligt het viersterren Silver Chest Boutique Hotel. In het hotel zijn lokale Bai-Stijl gecombineerd met Franse architectuur. Daarmee straalt de Silver Chest een en al luxe en sfeer uit. Het is zo’n kwartiertje lopen naar het metrostation vanwaar je de hele stad kunt bereiken.

Silver Chest Boutique Hotel

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.