Beste hotel Ky Son Village

Homestay Ky Son Village

Een uurtje rijden buiten Hanoi ben je helemaal weg uit de hectiek en bevind je je op het echte platteland van Vietnam voor een fantastische lokale ervaring. In Ky Son Village hebben wij een unieke overnachtingsgelegenheid in een homestay. De benaming homestay is hier echter misleidend. Feitelijk verblijf je in een uiterst comfortabele authentieke 3* accommodatie. Een werkelijk mooie combinatie van authentieke ervaring in een comfortabel en prachtig gerestaureerde accommodatie.

Comfort / Luxe niveau

1.  Authentieke en comfortabele homestay

Een heerlijk verblijf in de Moon Garden Homestay waar je door de gastheer wordt begroet met een glaasje Tisane, een lokaal welkomstdrankje. Het woord Homestay bij de Moon Garden is enigszins misleidend. Je verblijft in een prachtig authentieke 3* accommodatie die van alle gemakken is voorzien. De accommodatie is niet alleen prachtig in het groen gelegen, maar ook gevestigd in oude en authentieke panden. Als je voor Budget hebt gekozen overnacht je in het palenwoning gedeelte met een gedeelde slaapruimte. Bij Comfort slaap je in het historische stenen gebouw en beschik je over een eigen kamer.

Authentieke en comfortabele homestay

 

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.